Tel: 0547 - 26 16 65

Masterclass Strategie VIP

Inmiddels hebben we ook de Masterclass Strategie VIP ontwikkeld als 1-op-1 variant. De opbouw is gelijk aan die van onze reguliere Masterclass Strategie, maar met u als enige deelnemer staat uw eigen organisatie en strategie centraal! Daardoor is er volop ruimte om uw eigen situatie en specifieke vragen te bespreken aan de hand van ons format met tools en praktijkopdrachten.

 

Wie bepaalt momenteel de koers van uw bedrijf? U of de waan van de dag? Het is tijd om van een afstandje naar uw bedrijf te kijken, om vervolgens weer volledig de regie te pakken. Niet alleen voor morgen, volgende week of volgende maand, maar voor de toekomst. Want weet u waar uw bedrijf nu staat? Waar uw kansen liggen? En hoe u ook in de toekomst blijft winnen?

 

‘Mijn bedrijf loopt prima’

Waarschijnlijk zijn de jaarcijfers van uw bedrijf goed en weet u keer op keer een oplossing te vinden voor de uitdagingen die op uw pad komen. Toch zien wij dat veel bedrijven vergeten verder te kijken dan die nabije toekomst. Daarmee loopt u nieuwe kansen mis en ziet u potentiële bedreigingen over het hoofd. Met een frisse blik naar uw bedrijf kunnen kijken is buitengewoon belangrijk.

Daarvoor hebben wij al eerder de Masterclass Strategie ontwikkeld op basis van onze jarenlange praktijkervaring. Deze wordt regelmatig in kleine groepen “klassikaal” gegeven. Hierbij wisselen de deelnemers van verschillende bedrijven onderling inzichten en ervaringen uit.

Dit is echter niet altijd mogelijk of gewenst. Ook zijn er door de huidige Corona-crisis beperkingen voor het trainen in groepsverband.

 

Daarom hebben wij als 1-op-1 variant de Masterclass Strategie VIP ontwikkeld. De opbouw is gelijk aan die van onze reguliere Masterclass Strategie, maar met u als enige deelnemer staat uw eigen organisatie en strategie centraal! Daardoor is er volop ruimte om uw eigen situatie en specifieke vragen te bespreken aan de hand van ons format met tools en praktijkopdrachten.

 

Na afloop van de Masterclass heeft u inzicht in:

 • Waar uw bedrijf op dit moment staat en wat uw sterktes en zwaktes zijn
 • Hoe u de ontwikkelingen in de markt bijhoudt en hoe u de kansen en bedreigingen hiervan kunt ontdekken
 • Waar nieuwe groeimogelijkheden zijn voor uw bedrijf
 • Hoe u kunt “winnen” in steeds lastiger markten
 • Praktische tips voor de uitvoering van uw strategie

 

Hoe werkt onze eendaagse Masterclass Strategie VIP?

In deze variant van onze Masterclass Strategie kunt u als enige deelnemer vrijuit spreken over uw eigen bedrijf en situatie. U gaat aan de slag met het door ons ontwikkelde strategieformat met bijbehorende tools. Door de plezierige afwisseling tussen theorie en praktijk kunt u na afloop direct verder met het uitwerken van uw strategie.

De Masterclass is opgebouwd aan de hand van de drie cruciale vragen in strategie-ontwikkeling:

 • Waar staan we nu?
 • Waar gaan we spelen?
 • Hoe gaan we winnen?

 

We kijken eerst naar de huidige staat van uw bedrijf: weet u waar uw bedrijf voor staat en waarom klanten juist bij u kopen? Is uw orderboek voldoende gevuld? Waar lopen we nu tegen aan in de commercie? Vervolgens gaan we aan de slag met de marktgegevens, trends en concurrentie. Ook kijken we naar nieuwe verdienmodellen en ontwikkelingen in de waardeketen. Welke kansen en bedreigingen zijn er in de markt? Hoe kunnen we onze sterktes inzetten? Welke groeimogelijkheden zijn er? Welke strategische keuzes maken we om “te winnen”? En wat levert dit op aan omzet en winst in de komende jaren? Tot slot legt u de basis voor een goed implementatieplan en bepaalt u welke stappen nodig zijn om uw nieuwe strategie door te voeren.

Dit doen we aan de hand van compacte blokken theorie en uitleg van de belangrijkste tools, afgewisseld met praktische opdrachten, waarin u met de eigen strategie aan de slag gaat. U eindigt niet alleen met heldere inzichten en bruikbare uitwerkingen van de opdrachten, maar weet ook hoe u verder moet met de ontwikkeling van uw bedrijf.

 

Voor wie?

Deze Masterclass Strategie VIP is vooral interessant voor:

 • Directies, MT
 • Commercieel Directeur
 • Strategie-stafleden

 

Praktische gegevens:

 • Datum en locatie worden in overleg met u bepaald; de masterclass kan ook online worden gevolgd
 • Van tevoren een uitvoerige telefonische intake met instructies en “huiswerk”
 • 1-Daagse Masterclass: uitleg van het format met bijbehorende modellen en tool, toepassen op uw eigen situatie
 • Na afloop een telefonisch coachings-gesprek
 • Materialen: format + trainingsmap
 • Kosten: € 1495 excl. BTW per deelnemer, incl. materialen.
 • Instructies en “huiswerk” vooraf per mail

 

Wilt u ook in 1 dag inzicht in uw bedrijf krijgen en praktische handvatten ontdekken voor een succesvolle bedrijfsstrategie?

En hierbij alle ruimte voor uw eigen bedrijfssituatie en vragen?

Schrijf u dan nu in voor onze Masterclass Strategie VIP! We zien u graag binnenkort als deelnemer!

 

Inschrijven en informatie via info@jaarsmalebbink.nl of telefonisch 0547-261665