Tel: 0547 - 26 16 65

Online Training Persoonlijk Leiderschap

Online Training Persoonlijk Leiderschap

 

Onze Online Training Persoonlijk Leiderschap helpt je om zelf aan het roer te gaan staan van jouw persoonlijke ontwikkeling. Veel geleerd tijdens je opleiding? Met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is. ​ Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? ​

Herken jij je in bovenstaande vragen, dan ben je niet alleen. In deze training Persoonlijk Leiderschap ga jij aan de hand van de 7 eigenschappen van Stephen R. Covey aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap.

​We bieden deze training aan onder ons label Wolbers & Wolbers.

 

Voor wie

  • Young Professionals
  • Millennials
  • 25-35 jaar
  • 0-10 jaar werkervaring

 

Wat bieden wij

In deze online training ga je aan de hand van de 7 eigenschappen van Stephen R. Covey aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap. Per eigenschap denk jij na over de stappen die jij gaat zetten. Dit leg je vast in jouw eigen persoonlijk ontwikkel plan. Of te wel een eigen koers voor de komende 5 jaar.

Wij bieden in deze training theorie over de 7 eigenschappen van effectief leiderschap, met veel praktijkvoorbeelden om jou op weg te helpen jouw eigen koers te gaan maken.

Wil je deze training niet alleen volgen, dan kun je ook 2 coachingsmomenten bij Sonja of Katrien boeken. Wij helpen jou dan met de opstart, tussentijds of juist op het eind.

Deze Masterclass Persoonlijk Leiderschap kunnen wij ook voor uw organisatie verzorgen. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de wensen en de mogelijkheden van een in-company training.

Het resultaat

Aan het einde van de training heb jij jouw koers voor de komende 5 jaar uitgestippeld. Heb je een duidelijk plan waar je heen wilt en pak je de regie over jouw persoonlijke ontwikkeling.

De investering

Voor deze online Masterclass Persoonlijk Leiderschap is de investering € 249,00. Dit is inclusief 1 jaar toegang tot deze training in de Wolbers & Wolbers Online Academy.

Wil jij deze online Masterclass Persoonlijk Leiderschap met persoonlijke begeleiding volgen, dan is de investering € 499,00. Dit is inclusief een intake om jouw persoonlijke leerdoelen in kaart te brengen. Ook voor deze training hou je 1 jaar toegang tot onze Wolbers & Wolbers Online Academy.

De SBU is 4,5 uur

De trainers

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.