Tel: 0547 - 26 16 65

Strategie-programma Back on Track

Als team en als bedrijf sterker uit de crisis!

 

Waarom:                                                                                                                                                      

De corona-crisis heeft niet alleen op onszelf en ons team, maar ook op het hele bedrijf een enorme impact gehad. Vanaf half maart zaten we opeens vanuit huis te werken. Waar het kon, moest de productie gewoon door, ondanks problemen in de logistiek. Ook kwamen er zorgen over de gezondheid van personeel, de orderportefeuille en de cashflow. Kortom, voor iedereen snel schakelen en de nodige aanpassingen.

Nu keren we stapsgewijs weer terug naar kantoor. Als team en als bedrijf maken we een soort herstart. Ondertussen realiseren we ons de enorme impact van de corona-crisis op de samenleving, op onszelf, het team en het bedrijf. Voorlopig blijven we de gevolgen ondervinden.   

Maar dit is ook hét moment om je als directie af te vragen: wat hebben we van de crisis geleerd? Wat gaan we anders doen? Hoe gaan we als team verder? Wat gebeurt er bij onze klanten en in onze markten? Welke strategie hebben we nodig voor na corona? Maar vooral: hoe komen we als team en als bedrijf sterker uit deze crisis? En: wat is onze nieuwe koers?

 

Aanpak:

Met het meerdaagse strategie-programma “Back on Track” biedt Jaarsma + Lebbink een praktische aanpak om als team en bedrijf een krachtige herstart te maken op basis van onze Masterclass Strategie en de BUTTONS methode.  

We beginnen het programma met de Eendaagse “Back at Work”  om als team te “reboarden” en inzicht te krijgen in onze drijfveren en bijdrage aan het team. Hierdoor kweken we een beter begrip voor elkaar en bepalen we, onder het motto “het goede behouden”, hoe we in het vervolg nog beter samenwerken als team. 

Vervolgens gaan we in de “Core”-module in 2½ dagen aan de slag met de bedrijfsstrategie. Aan de hand van onze Masterclass Strategie en met verschillende BUTTONS-werkvormen werken we samen aan de cruciale bouwstenen voor een goede strategie, zoals een SWOT-analyse, nieuwe doelstellingen, toekomstige PMC’s, een scherpe positionering, etc.

We sluiten het programma af met de eendaagse “Wrap-up” module om de strategische keuzes om te zetten in concrete acties. Ook hiervoor gebruiken we een combinatie van onderdelen uit de Masterclass Strategie en een BUTTONS-werkvorm.

 

Doel:                                                                                                                                             

 • Team reboarding en rebuilding 
 • Wederzijds begrip aan de hand van ieders drijfveren 
 • Zelfkennis en persoonlijk leiderschap 
 • Gezamenlijke missie en doelen voor de toekomst
 • Een up-to-date strategie, gericht op na-corona
 • De eerste stappen voor de uitvoering

 

Voor wie:

 • Directies en MT’s 

 

Praktische gegevens: 

 • Vanwege de intensiteit en vertrouwelijkheid is dit programma uitsluitend Incompany 
 • Duur: totaal 4½ dagen, bestaande uit dag “Back at Work”- module, gevolgd door 2½ dagen “Core”- module en afgesloten met dag “Wrap-up” module; planning in overleg
 • Aantal deelnemers: 4-8 
 • Locatie: in overleg 
 • Kosten: vast € 10.800 excl. BTW, inclusief alle voorbereidingen en rapportage; bijkomende kosten: € 133 excl. BTW per deelnemer (BUTTONS drijfverentest + werkbladen + werkboek); excl. arrangements- en verblijfkosten

 

Voor meer informatie en aanmelding: info@jaarsmalebbink.nl of telefonisch 0547 – 261665