Tel: 0547 - 26 16 65

Vanaf 1 juni ’20 hervatten we onze klassikale trainingen en masterclasses, uiteraard conform de overheidsvoorschriften rond het corona-virus. We werken in kleine groepen en onze trainingslocaties zijn hierop ingericht wat betreft hygiëne, afstand houden, etc. We zien je graag binnenkort als deelnemer!

Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

Veel geleerd tijdens je opleiding? Met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is…

Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? Wees niet bang, dit zijn vragen waar vrijwel alle Young Professionals mee zitten.

 

In een dag meer vertrouwen in de start van je loopbaan training voor jong professionals

Wij hebben een mooie Masterclass voor jou opgezet om je te helpen jouw talenten nog verder te ontwikkelen. Dit doen we met twee ervaren trainers in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers gedurende één dag van 9 tot 5 uur. Aan bod komen je persoonlijke missie en visie met betrekking tot je loopbaan, hoe je het best communiceert met anderen afgestemd op jouw en hun persoonlijke stijl, én hoe je effectief met je tijd omgaat.

Na een telefonische intake maken we de training op maat. Daarnaast kun je ons in het bonus-uurtje aan het einde van de dag en ook na de training telefonisch benaderen met jouw specifieke vragen.

De investering in deze masterclass bedraagt € 450,=  excl. BTW, maar inclusief materialen en koffie en thee en lunch. De Masterclass vindt plaats op een locatie centraal in Nederland.

Jouw groei staat centraal

Voor deze training werk ik samen met Katrien Eggens-ter Heide.​ Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden, geven we de training samen in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers.

 

De eerstvolgende masterclasses staan gepland voor:

  • Donderdag 25 juni 2020 (locatie nader te bepalen)
  • Donderdag 16 juli 2020 in Deventer

 

Inschrijven: via info@jaarsmalebbink.nl of telefonisch 0547-261665

Voor meer informatie: via sonja@jaarsmalebbink.nl of telefonisch via 0547-261665. ​

Meer informatie over Katrien vind je op www.katrieneggens.nl