Tel: 0547 - 26 16 65

De Plus van Jaarsma+Lebbink

De Plus van Jaarsma+Lebbink

2 juni, 2021

Categorie: ' Advies '

De Plus van Jaarsma+Lebbink
Laatst waren we met de voltallige directie van Jaarsma+Lebbink uit eten bij Restaurant Den Haller in Diepenheim. Dat wil zeggen dat Thijs en ik aan tafel zaten en dat onze manager ontspanning en security naast de tafel lag te slapen. Heerlijk gegeten, prachtig plekje middenin de Twentse natuur en vriendelijke gastvrijheid. Zoals wel vaker bij dit soort etentjes gaat het óók veel over de business. Dat geeft ook niet, want daar praten en sparren we graag over, zeker als onze zoons daar niet bij zijn. Want dat was altijd de gouden regel, niet praten over ons werk tijdens het eten. Wel eens lastig als alles zo in elkaar overloopt als bij ons.

Elkaar versterken
Nog nagenietend van de avond, schoot mij de vraag te binnen die ik regelmatig krijg: hoe is dat nou als echtpaar zo’n bedrijf runnen als jullie doen? Het antwoord is steevast, het is hartstikke leuk en het gaat heel goed! Ik ben al 22,5 jaar ondernemer en Thijs nu 11 jaar. We doen allebei wat we het liefst doen en waar we goed in zijn. Wat wil een mens nog meer? Ja natuurlijk tevreden klanten en die hebben we gelukkig ook, anders waren we niet al zo lang in bedrijf. En we versterken elkaar, daar staat de De Plus van Jaarsma+Lebbink voor! Ik kreeg tijdens dat etentje weer zulke goede ideeën aangereikt dat ik op wolken en volledig geïnspireerd naar huis ging. Omgekeerd is het ook zo, tenminste dat hoop ik.

Marktverkenningen
Wat doen wij dan allebei het liefst en waar helpen wij onze klanten dan concreet mee? Thijs laat zich het liefst als een “verkenner achter de vijandelijke linies aan een parachute droppen”. Kijken waar de mogelijkheden liggen, waar zijn de witte vlekken op de kaart en hoe kan de klant daar nu met zijn propositie het best, meest winstgevend op inspelen? Dat uit zich concreet in marktverkenningen, waar wij nooit over communiceren omdat die informatie vertrouwelijk is. Maar waar we in algemene zin wel over kunnen zeggen dat onze klanten een compleet plan van aanpak krijgen, onderbouwd door gedegen kwantitatieve analyse, waar het eigen team mee aan de slag kan. En daar krijgt mijn man nou energie van. Heerlijk om weer iets nieuws te ontdekken, de weg te wijzen in een richting die voorheen nog niet duidelijk was.

Groei
Waar krijg ik dan energie van? Ik word gemotiveerd door groei, de groei van de business van mijn klanten, of de groei van het team van de klanten waarvoor ik werk. Ook wil ik heel graag dat als ik wegga, het Management Team beter draait, de ondernemer, meer overzicht, rust en ontspanning ervaart en de zaken goed lopen. En ik blijf wel een strategisch marketeer he, met focus op de groeistrategie van het bedrijf! Dat betekent niet groei tegen de klippen op, maar een duurzame verantwoorde groei, rekening houdend met mens, middelen én milieu. En ook daarvoor communiceren wij nooit inhoudelijk gezien de aard en de vertrouwelijkheid van de projecten. Dus wat lever ik dan concreet op in de adviestak van mijn business? Een onderbouwde werkwijze waar het bedrijf ook zelf mee verder kan. Dit varieert van strategische marketing plannen tot complete introductieplannen, marketingcommunicatieplannen en ook marktoetredingsplannen.

Referenties
Vaak doen wij onze trajecten apart, maar recentelijk hebben wij ook twee offertes uitstaan voor gezamenlijke trajecten, Spannend! Want dat lijkt me weer een heel mooie nieuwe uitdaging waarin we verder kunnen groeien. Als nuchtere Noorderlingen, inmiddels alweer een hele tijd woonachtig in het mooie Twente, zijn wij niet gewend om ons zo op de borst te slaan. Maar als ik af en toe de referenties op onze site lees, dan ben ik toch stiekem best wel trots. Referenties van gerenommeerde bedrijven in diverse branches. Grote en MKB bedrijven. Ik hoop dit samen met Thijs nog heel lang te mogen blijven doen, dat we behalve ons 25 jarig huwelijksjubileum deze zomer, over 14 jaar ook ons zilveren zakelijke jubileum vieren!

Contact
Als je nou wilt weten hoe wij de De Plus van Jaarsma+Lebbink in jouw bedrijf kunnen zijn? Bel ons, we komen graag eens vrijblijvend praten 0547-261665 of kijk op www.jaarsmalebbink.nl