Tel: 0547 - 26 16 65

Welkom in de Jaarsma + Lebbink Online Academy!

 

Jaarsma Lebbink Online Trainingen Strategie en Organisatie

Welkom in onze Online Academy Strategie en Organisatie! Hier bieden we onze uitgebreide ervaring aan in de vorm van een aantal online trainingen op het gebied van strategie en organisatie. Hiermee kun je dus in je eigen tijd en in je eigen tempo gaan studeren!

In onze Online Academy vind je online varianten van onze klassikale en incompany trainingen (zie hiervoor Trainingen & Coaching).

Inmiddels bieden we twee online trainingen op het gebied van Strategie. Alle trainingen zijn in een afzonderlijke en veilige digitale leeromgeving geplaatst. Na aanmelding en betaling krijg je een toegangscode voor de door jou gekozen training in deze digitale leeromgeving. Hiermee is alle theorie, voorbeelden en downloadbare invulformats alleen voor jou toegankelijk.

Meer informatie over de genoemde online trainingen vind je door hieronder op de bollen te klikken.

In de komende tijd zullen we ons online trainingsaanbod verder uitbreiden met vergelijkbare trainingen op het gebied van strategie en organisatie.

Heb je verdere vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@jaarsmalebbink.nl of telefonisch via 0547 – 261665.