Tel: 0547 - 26 16 65

Mature Marketing

Naast strategisch marketing advies en trainingen ondersteunen wij bedrijven en organisaties ook op het gebied van Mature Marketing. Mature Marketing, in de praktijk ook vaak aangeduid met seniorenmarketing of 55-plusmarketing, is een relatief nieuw vakgebied gericht op de oudere, seniore consument. Door hun specifieke behoeftes vraagt deze interessante doelgroep vaak om een specifieke marketing benadering.

Mature Marketing – onze expertise

Hierdoor is deze doelgroep voor zowel aanbieders van leeftijdsgebonden als voor aanbieders van leeftijdsongebonden producten en diensten een interessante maar zeer uitdagende, die om een gerichte productontwikkeling, marktbenadering en communicatie vraagt.

Op basis van onze marketingexpertise waren wij nauw betrokken bij de totstandkoming van de 55plusToolbox© in ’11, het eindresultaat van het RAAK Vitale Oudere project, gericht op enerzijds productontwikkeling voor 55plussers en anderzijds op marketing en verkoop voor deze doelgroep. In dit project is nauw samengewerkt met o.a. Saxion Hogescholen, ontwerpstudio Panton en Syntens.   De 55plusToolbox© helpt ondernemers die willen innoveren voor de doelgroep 55plussers en bevat hiervoor informatie over de doelgroep, handige tools bij het innoveren en inzichtelijke cases.

Wilt u meer weten over onze aanpak, bel dan 0547-261665 of mail naar