Tel: 0547 - 26 16 65

Reviews van deelnemers aan onze trainingen

Kim ter Harmsel | zij-instromer Montessorischool (Individuele Coaching)

De coaching sessies met Sonja hebben mij geholpen om mijn hart te volgen. Sonja gaf mij het gevoel dat ik gehoord werd en zorgde ervoor dat ik mij minder eenzaam voelde in mijn strijd tegen werkstress. Ze stelde goede vragen en gaf concrete tips om het gevoel van stress te verminderen. Ze heeft me ook geholpen om invulling te geven aan een nieuwe stap in mijn carrière en heeft me de moed gegeven om iets heel anders te gaan doen. Ik ben dankbaar dat ze me op het juiste pad heeft geholpen.

 

Ibella Dijkstra | Senior Marketeer (Masterclass Strategie VIP)

Ik heb een inhoudelijk goede, heel prettige Masterclass Strategie VIP gehad. In de aanloop naar de dag werd ik ook echt centraal gesteld. Ik ben heel tevreden over de persoonlijke aandacht, waarbij veel ruimte was voor het bespreken van specifieke uitdagingen.

Eric Liebers | Senior Investment Manager VADO Beheer B.V. (Masterclass Strategie)

De Masterclass Strategie geeft een handig framework en biedt praktische tools aan de managers van onze bedrijven om hun strategie te doordenken en te definiëren

Selda Tarhan | Assistent Accountant (HBO A&A)

De DISC-test theorie heeft mij veel inzicht gegeven over mijn manier van communiceren maar ook over die van anderen.
Zeer goede afwisseling tijdens de training voor theorie, praktijk, opdrachten, uitleg en discussie. Goed om in de ochtend de theorie te krijgen en er in de middag mee aan de slag te gaan.

Sonja en Katrien weten met hun ervaring, kennis en enthousiasme, Young Professionals weer even scherp te maken en laten je even stilstaan bij jou zelf. Daar waar op het werk of op de studie geen ruimte voor is, maken Sonja en Katrien het in een aangename en vertrouwde sfeer mogelijk om je te helpen met jouw eigen casussen m.b.t. communicatie en persoonlijke vaardigheden.

Marcel Verbeek | Managing Director Pekago Covering Technology (BUTTONS Drijfveren)

De drijfveren (uit BUTTONS) zorgen voor meer inzicht in jezelf. En dat is volgens mij de basis van goed functioneren. Door deze individuele drijfveren als management team met elkaar te delen, komt de samenwerking op een hoger plan te staan. Je weet van elkaar wat je drijft en begrijpt waarom er op een bepaalde manier gereageerd wordt. In mijn ogen onmisbaar om de missie en doelstellingen van Pekago Covering Technology te realiseren.

Jorin van Vilsteren | Directeur/eigenaar Standout (Masterclass Strategie)

Ik heb de Masterclass Strategie met veel plezier gevolgd. Vooral de opbouw was logisch, en de verschillende tools waren voor mij zeer waardevol!

William Goedegebure | Staff ACR at EY (HBO A&A)

De rollenspellen en de oefening met het inschatten van elkaars gedragsstijl waren voor mij het meest waardevol. De verdeling van theorie en praktijk was goed. De behandelde onderwerpen zijn erg handig en is toepasbaar in de praktijk.

Jose Burghouts | Assistent Accountant (HBO A&A)

Er was voldoende tijd tijdens de training voor theorie, praktijk, opdrachten, uitleg en discussie. De opbouw van de training was prima en erg leuk. Een aanrader!

Katrien Eggens | Katrien Eggens Training & Organizing (Masterclass Strategie)

De Masterclass Strategie was voor mij zeer waardevol vanwege de concrete handvatten om met mijn segmentatie en productontwikkeling aan de slag te gaan.

Anne de Leeuw | Redactie NPO Jeugdjournaal (Masterclass Talentontwikkeling Young Professionals)

“Interessante materie die ik niet heb gehad tijdens mijn studie, maar wel ONWIJS handig is om stevig in mijn schoenen te staan in de grote mensen wereld. Een fijne cursus weerbaarheid – met goede tips.”

Rob Mooibroek | HR Medewerker (Masterclass Talentontwikkeling Young Professionals)

“Als Young Professional loop ik geregeld tegen mijzelf aan. Hoe positioneer ik mijzelf in mijn organisatie, hoe wil ik mij ontwikkelen en op welke manier onderscheid ik mijzelf als persoon. Tijdens de masterclass heb ik veel aanknopingspunten aangereikt gekregen om over na te denken en de komende periode mee aan de slag te gaan. Een voorbeeld hiervan is wat mijn persoonlijke leerdoelen voor het komende jaar zijn, door een beeld voor ogen te hebben kan je concrete acties uitzetten om dit te realiseren. Jullie als trainers zijn erg leuk samen, leuke aanvulling samen.”

Niels Scheffer | Inkoop & Logistiek Cirex (Masterclass Talentontwikkeling Young Professionals)

“De locatie was perfect! Materiaal was duidelijk en up to date. De sfeer die er gecreëerd werd door de trainers zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en iedereen vrijuit sprak. Kennis van beide trainers is top! Conclusie: relaxte sfeer en interactie zorgde voor een educatieve dag. Ik zou de training zeker aanbevelen, zeer positief over de Masterclass.”

Young Professional | Business Development Manager (Masterclass Talentontwikkeling Young Professionals)

“Veel situaties die geschetst werden tijdens de training waren voor mij herkenbaar binnen onze eigen interne organisatie. Soms is het als junior/medior lastig om hier op te reageren. Het is binnen je eigen organisatie niet altijd mogelijk om dit bespreekbaar te maken. Het voordeel van deze setting is de neutrale en objectieve kijk van de deelnemers en jullie als coach. Het heeft mij nieuwe inzichten geboden en ook de spreekwoordelijke spiegel voor gehouden. Met andere woorden, hoe kan mijn eigen handelen de situatie veranderen of verbeteren. Verder heeft het mij aan het denken gezet over mijn carrière en de volgende stappen die ik moet gaan nemen om mij verder te ontwikkelen.”

Young Professional (Masterclass Talentontwikkeling Young Professionals)

“De training voor Young professionals was een ontzettend inspirerende dag onder enthousiaste begeleiding van Sonja en Katrien!Een hele leerzame dag waarbij herkenbare onderwerpen aan bod zijn gekomen. Het dagprogramma bevat een stukje theorie, praktisch tips en voorbeelden die gelijk toegepast kunnen worden in dagelijkse werkzaamheden. Het was goed om even een stap terug te doen en voor jezelf een toekomst visie schept te stellen en daarbij de persoonlijke uitdagingen onder woorden te brengen. De diversiteit binnen de groep en professionele coaching van Sonja en Katrien hebben mij tot nieuwe inzichten gebracht hoe ik die uitdagingen kan aanpakken, hier ga ik nu vol energie mee aan de slag. Kortom deze cursus is een aanrader voor iedereen die gemotiveerd is om (nog) meer uit zichzelf te willen halen!”