Tel: 0547 - 26 16 65

Reviews van deelnemers aan onze trainingen

strategie voor de maakindustrie

Eric Liebers | Senior Investment Manager VADO Beheer B.V. (Masterclass Strategie)

De Masterclass Strategie geeft een handig framework en biedt praktische tools aan de managers van onze bedrijven om hun strategie te doordenken en te definiëren

Ibella Dijkstra | Senior Marketeer Vivat (Masterclass Strategie VIP)

Ik heb een inhoudelijk goede, heel prettige Masterclass Strategie VIP gehad. In de aanloop naar de dag werd ik ook echt centraal gesteld. Ik ben heel tevreden over de persoonlijke aandacht, waarbij veel ruimte was voor het bespreken van specifieke uitdagingen.

Marcel Verbeek | Managing Director Pekago Covering Technology (BUTTONS Drijfveren)

De drijfveren (uit BUTTONS) zorgen voor meer inzicht in jezelf. En dat is volgens mij de basis van goed functioneren. Door deze individuele drijfveren als management team met elkaar te delen, komt de samenwerking op een hoger plan te staan. Je weet van elkaar wat je drijft en begrijpt waarom er op een bepaalde manier gereageerd wordt. In mijn ogen onmisbaar om de missie en doelstellingen van Pekago Covering Technology te realiseren.

Jorin van Vilsteren | Directeur/eigenaar Standout (Masterclass Strategie)

Ik heb de Masterclass Strategie met veel plezier gevolgd. Vooral de opbouw was logisch, en de verschillende tools waren voor mij zeer waardevol!