Tel: 0547 - 26 16 65

 

Onder het label Wolbers & Wolbers bieden we ook een uitgebreid programma van trainingen voor Young Professionals aan.

Deze worden door Sonja in nauwe samenwerking met Katrien Eggens gegeven.

 

 

Wolbers & Wolbers staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling!

Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden, geven we samen trainingen in kleine groepen.

Wolbers & Wolbers is er om jou, Young Professional en Millennial, te laten groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dat doen we door het geven van praktische trainingen en persoonlijke coaching. Maar ook door het delen van onze kennis en jarenlange praktijkervaring. Onze missie is om jou sterker in je schoenen te laten staan! Jou te laten groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je een (nog) evenwichtiger en gelukkiger mens wordt. Gelukkige mensen, gelukkige medewerkers leveren een optimale bijdrage aan de maatschappij en aan het bedrijf. Heel belangrijk voor Young Professionals en hun leidinggevenden!

Sonja Jaarsma en Katrien Eggens zijn de drijvende krachten achter Wolbers & Wolbers.

Wij zijn beide trainer en coach! Met als specialisatie de doelgroep Young Professionals. Waarom speciaal deze doelgroep? Omdat wij er een enorme verbondenheid mee hebben. Uiteraard waren wij zelf, in een ver verleden, een Young Professional. Onze kinderen zijn dat nu. En wij mogen door hun ogen meekijken in deze wereld. Young Professionals zijn erg leergierig en bovenal nieuwsgierig. Wij ook! Wij leren ook graag van hen.

Wat ons ten diepste drijft, is een verlangen naar groei. We zien vaak dat high potentials onnodig onzeker en daardoor ongelukkig zijn. Voor de organisatie is het een gemiste kans om niet alle kennis die deze hoog opgeleide Young Professionals hebben, te benutten.

Ook onze eigen ontwikkeling staat niet stil, jaarlijks volgen wij beide diverse trainingen om onszelf te verbeteren, te kwalificeren en nieuwe dingen te leren. Een leven lang leren! Niet alleen omdat we onze trainingen up te date willen houden en dit willen delen met onze cursisten, maar ook omdat we het zelf zo verschrikkelijk leuk vinden om nieuwe dingen te leren.

Van onze cursisten krijgen we vaak te horen dat zij graag van ons leren omdat wij onze jarenlange ervaring met hen delen. Wij kunnen samen met hen een oplossing zoeken, hen meer leren dan alleen de theorie. Onze trainingen en coaching zijn dan ook gebaseerd op een goede mix tussen theorie en ervaring. Wij werken met echte praktijkcasuïstiek, ingebracht door de deelnemers van de training. Zo kunnen zij er de volgende dag direct mee aan de slag.

Meer informatie over onze trainingen voor Young Professionals