Tel: 0547 - 26 16 65

Reviews Young Professionals

Young Professional | Re-integratiebegeleider (januari 2019)

“De tips in het kader van feedback en overtuigen maar ook zeker het leren van andermans problemen en zaken waar zij tegenaan lopen. Al het materiaal is geregeld, handouts en opdrachten netjes in een map. Buiten dat het even reizen was is de locatie erg netjes en de lunch goed. De trainers zijn (of lijken) erg goed op elkaar ingespeeld en hun enthousiasme is aanstekelijk.”

Anne de Leeuw | Redactie NPO Jeugdjournaal (januari 2019)

“Interessante materie die ik niet heb gehad tijdens mijn studie, maar wel ONWIJS handig is om stevig in mijn schoenen te staan in de grote mensen wereld. Een fijne cursus weerbaarheid – met goede tips.”

Rob Mooibroek | HR Medewerker (Januari 2019)

“Als Young Professional loop ik geregeld tegen mijzelf aan. Hoe positioneer ik mijzelf in mijn organisatie, hoe wil ik mij ontwikkelen en op welke manier onderscheid ik mijzelf als persoon. Tijdens de masterclass heb ik veel aanknopingspunten aangereikt gekregen om over na te denken en de komende periode mee aan de slag te gaan. Een voorbeeld hiervan is wat mijn persoonlijke leerdoelen voor het komende jaar zijn, door een beeld voor ogen te hebben kan je concrete acties uitzetten om dit te realiseren. Jullie als trainers zijn erg leuk samen, leuke aanvulling samen.”

Niels Scheffer | Inkoop & Logistiek Cirex (Januari 2019)

“De locatie was perfect! Materiaal was duidelijk en up to date. De sfeer die er gecreëerd werd door de trainers zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en iedereen vrijuit sprak. Kennis van beide trainers is top! Conclusie: relaxte sfeer en interactie zorgde voor een educatieve dag. Ik zou de training zeker aanbevelen, zeer positief over de Masterclass.”

Young Professional | Business Development Manager (November 2018)

“Veel situaties die geschetst werden tijdens de training waren voor mij herkenbaar binnen onze eigen interne organisatie. Soms is het als junior/medior lastig om hier op te reageren. Het is binnen je eigen organisatie niet altijd mogelijk om dit bespreekbaar te maken. Het voordeel van deze setting is de neutrale en objectieve kijk van de deelnemers en jullie als coach. Het heeft mij nieuwe inzichten geboden en ook de spreekwoordelijke spiegel voor gehouden. Met andere woorden, hoe kan mijn eigen handelen de situatie veranderen of verbeteren. Verder heeft het mij aan het denken gezet over mijn carrière en de volgende stappen die ik moet gaan nemen om mij verder te ontwikkelen.”

Young Professional (September 2018)

“De training voor Young professionals was een ontzettend inspirerende dag onder enthousiaste begeleiding van Sonja en Katrien!Een hele leerzame dag waarbij herkenbare onderwerpen aan bod zijn gekomen. Het dagprogramma bevat een stukje theorie, praktisch tips en voorbeelden die gelijk toegepast kunnen worden in dagelijkse werkzaamheden. Het was goed om even een stap terug te doen en voor jezelf een toekomst visie schept te stellen en daarbij de persoonlijke uitdagingen onder woorden te brengen. De diversiteit binnen de groep en professionele coaching van Sonja en Katrien hebben mij tot nieuwe inzichten gebracht hoe ik die uitdagingen kan aanpakken, hier ga ik nu vol energie mee aan de slag. Kortom deze cursus is een aanrader voor iedereen die gemotiveerd is om (nog) meer uit zichzelf te willen halen!”

Young Professional (September 2018)

“Zaterdag 29 september jl. heb ik deelgenomen aan de pilottraining voor Young Professionals. In een hele open en vertrouwelijke setting stonden hier de thema’s persoonlijke ontwikkeling, communicatie en timemanagement centraal. Door middel van een interactieve benadering van de ervaren trainers, ben ik aan het denken gezet. “Wie ben ik nou eigenlijk, wat wil ik en hoe pak ik dit aan”, eigenlijk hele simpele vragen die we onszelf te weinig stellen, door de dagelijkse drukte en hectiek op de werkvloer waarin we tegenwoordig meegesleurd worden. Ik verbaasde me er dan ook echt over, over hoe herkenbaar de persoonlijke situaties en aandachtspunten van de mededeelnemers waren en hoe goed de training hierop aansloot. Waar we het met name over eens waren, is dat de stap vanuit het studentenleven naar het bedrijfsleven soms best groot kan zijn. De training vormt naar mijn idee echt de brug hiertussen. Vaardigheden zoals communicatie op de werkvloer en het op een efficiënte manier omgaan met taken, die je in het gewone onderwijs niet meekrijgt, zullen voor mij niet meer in de weg staan voor het bereiken van wie ik nou echt wil zijn en worden. Een waardevolle training, die ik direct na het weekend in de praktijk kon brengen.

Young Professional (September 2018)

“Ik heb deelgenomen aan de Young Professionals training omdat ik hoopte wat meer zelfvertrouwen te krijgen op de werkvloer. Ik merk dat het vaak lastig en spannend is om voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Tijdens de training heb ik hier goede handvatten voor gekregen, die ik nu op m’n werk toepas. Door de training begrijp ik beter waar m’n krachten liggen en hoe ik deze in kan zetten om mijn werk leuker, effectiever en beter te maken. Ik vond het fijn om kennis te maken met jonge professionals (met een compleet andere achtergrond) en te horen dat zij met vergelijkbare problemen en onzekerheden worstelen. De training was voor mij erg waardevol en raad iedereen aan om hem te volgen!”

Young Professional (September 2018)

“Ik heb de training als zeer positief ervaren. In de training voor Young Professionals sta je stil bij jezelf. In de training kwamen verschillende onderdelen aan bod. Wat ik prettig vond was dat er vooraf wat theorie werd aangeboden, later ging je zelf bezig met de theorie toe te passen door middel van oefeningen/rolspellen. De theorie vond ik interessant, ik weet nu hoe ik voor mezelf situaties anders kan benaderen/aanvliegen. Daarnaast zijn we aan de hand van een model bezig geweest met punten die betrekking hebben op je werk en leven en gaan over jou als persoon. Door dit model sta je stil bij wie je bent, wat je doet, wie jij helpt en wat jou helpt enz. Door deze training heb ik stil gestaan bij wie ben ik en wat wil ik anders/bereiken met mijn werk. Ik vond het een leerzame dag en zou het andere young professionals aanraden om jezelf op deze manier wat ‘me-time’ te gunnen en zo in de toekomst kan denken.”