Tel: 0547 - 26 16 65

Open Inschrijving Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

Open Inschrijving Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

11 oktober, 2018

Categorie: ' Young Professionals '

In de Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals ga je aan de slag met je Persoonlijke Ontwikkeling. Veel geleerd tijdens je opleiding? Met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is.

Onzeker in je eerste baan

Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? En hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Maar ook: hoe kun je verder groeien en in welke richting dan?

 

Talentontwikkeling

Herken jij je in bovenstaande vragen, dan ben je niet alleen. Wij hebben hiervoor de Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals om je te helpen je talenten nog verder te ontwikkelen. Dit doen we met twee ervaren trainers in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers gedurende één dag van 9 tot 5 uur.  Aan bod komen je persoonlijke missie en visie met betrekking tot je loopbaan, hoe je het best communiceert met anderen afgestemd op jouw en hun persoonlijke stijl, én hoe je effectief met je tijd omgaat.

Investering in jezelf

De investering in de Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals bedraagt € 450,=  excl. BTW, maar inclusief materialen en koffie en thee en lunch. De masterclass vindt plaats op een locatie centraal in Nederland.

 “De training was voor mij erg waardevol en ik raad iedereen aan om hem te volgen!”

Data open inschrijving:

15, 20, 24 november

Of 1, 5, 7, 15, 18, 19 of 20 december?

Meld je aan via info@KatrienEggens.nl of sonja@jaarsmalebbink.nl zodat je meteen na deze dag al mooie stappen kunt zetten in je loopbaan!

Referenties

“Zaterdag 29 september jl. heb ik deelgenomen aan de pilottraining voor Young Professionals. In een hele open en vertrouwelijke setting stonden hier de thema’s persoonlijke ontwikkeling, communicatie en timemanagement centraal. Door middel van een interactieve benadering van de ervaren trainers, ben ik aan het denken gezet. “Wie ben ik nou eigenlijk, wat wil ik en hoe pak ik dit aan”, eigenlijk hele simpele vragen die we onszelf te weinig stellen, door de dagelijkse drukte en hectiek op de werkvloer waarin we tegenwoordig meegesleurd worden.

Ik verbaasde me er dan ook echt over, over hoe herkenbaar de persoonlijke situaties en aandachtspunten van de mededeelnemers waren en hoe goed de training hierop aansloot. Waar we het met name over eens waren, is dat de stap vanuit het studentenleven naar het bedrijfsleven soms best groot kan zijn. De training vormt naar mijn idee echt de brug hiertussen. Vaardigheden zoals communicatie op de werkvloer en het op een efficiënte manier omgaan met taken, die je in het gewone onderwijs niet meekrijgt, zullen voor mij niet meer in de weg staan voor het bereiken van wie ik nou echt wil zijn en worden. Een waardevolle training, die ik direct na het weekend in de praktijk kon brengen.”

“Ik heb deelgenomen aan de Young Professionals training omdat ik hoopte wat meer zelfvertrouwen te krijgen op de werkvloer. Ik merk dat het vaak lastig en spannend is om voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Tijdens de training heb ik hier goede handvatten voor gekregen, die ik nu op m’n werk toepas. Door de training begrijp ik beter waar m’n krachten liggen en hoe ik deze in kan zetten om mijn werk leuker, effectiever en beter te maken. Ik vond het fijn om kennis te maken met jonge professionals (met een compleet andere achtergrond) en te horen dat zij met vergelijkbare problemen en onzekerheden worstelen. De training was voor mij erg waardevol en raad iedereen aan om hem te volgen!”

 

Samenwerking

Wij zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professsionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

 

Persoonlijke aandacht

Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden, geven we de training samen in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Na een telefonische intake maken we de training op maat can de deelnemers. Daarnaast kun je ons in het bonus-uurtje aan het einde van de dag en ook nadien telefonisch benaderen met jouw specifieke vragen. We zullen altijd proberen je verder te helpen in jouw talentontwikkeling!

Meer informatie over ons en onze expertise vind je op www.katrieneggens.nl en www.jaarsmalebbink.nl