Tel: 0547 - 26 16 65

ZZP-Academie

ZZP-Academie

Welkom op de informatiepagina over onze ZZP-Academie! In 13 weken weet jij waar jouw kracht als ondernemer ligt en heb jij je strategie op orde!

 

We begrijpen dat jij als zelfstandige professional of ZZP’er in de zakelijke dienstverlening vaak voor complexe uitdagingen staat die zowel je strategische denkvermogen vereisen als je persoonlijke groei betreffen. Vaak sta je er helemaal alleen voor. En waar vind je dan advies en de nodige tools om heldere keuzes te maken?  En hoe ga je concreet verder aan de slag?

 

Het aanbod aan trainingen en advies speciaal voor ZZP’ers voor de fundamenten van strategie en persoonlijke ontwikkeling is erg summier, vaak versnipperd en niet echt overzichtelijk. Omdat een ZZP’er alles zelf moet doen in de bedrijfsvoering is het bovendien lastig en tijdrovend om de juiste trainingen en advies bij elkaar te zoeken.

Dat is voor ons reden geweest om beide onderwerpen bij elkaar te brengen in een praktische en flexibele opzet: de ZZP-Academie! Hiermee ga je in je eigen tijd en in je eigen tempo aan de slag om je professionele vaardigheden aan te scherpen, een effectieve strategie te ontwikkelen en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

 

De ZZP-Academie in het kort

Of je nu al jarenlang als zelfstandige professional werkt of net begint als ZZP’er in de zakelijke dienstverlening, de verschillende onderdelen van de ZZP-Academie bieden waardevolle inzichten en praktische tools die je direct kunt toepassen in je werk en dagelijkse leven. Je leert effectieve strategieën om je bedrijf te laten groeien, klanten aan te trekken en je concurrentiepositie te versterken.

We zullen ook aandacht besteden aan het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit, het opbouwen van waardevolle professionele netwerken en het omgaan met uitdagende zakelijke situaties. Daarnaast ga je werken aan het versterken van je persoonlijke competenties, zoals communicatie, time management en het creëren van een gezonde werk-privébalans.

Om jouw tijd zo effectief mogelijk te benutten hebben we de ZZP-Academie opgebouwd uit een aantal online leermodules in combinatie met individuele coaching-gesprekken en twee online analyses voor je drijfveren en communicatiestijl. Hieronder zijn de verschillende onderdelen in meer detail uitgelegd.

We geloven sterk in het potentieel van zelfstandige professionals en ZZP’ers, en we willen je graag ondersteunen bij het bereiken van succes en groei op zowel professioneel als persoonlijk vlak. We nodigen je daarom uit om de komende maanden deel te nemen aan de ZZP-Academie en jezelf te ontwikkelen tot een competente en veerkrachtige professional.

 

Opbouw van de ZZP-academie

De ZZP-Academie bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Online Module “Bouwstenen voor een succesvolle Strategie

 • Met deze online basistraining bieden we je een gestructureerde aanpak met een overzichtelijk stappenplan en praktische tools om je eigen bedrijfsstrategie te ontwikkelen. Hierbij maken we gebruik van populaire modellen met hun theoretische achtergrond, gecombineerd met onze eigen jarenlange praktijkervaring.
 • In deze module ga je o.a. aan de slag met het bepalen van je doelgroep en jouw unieke aanbod. Ook stel je een scherpe SWOT-analyse op.
 • De module helpt je om duidelijke en onderbouwde keuzes voor je strategie te maken.
 • Uiteraard komt jouw bedrijfsstrategie ook ter sprake in een of meerdere coaching-gesprekken.

 

Online Module “Persoonlijk Leiderschap”

 • De online module Persoonlijk Leiderschap helpt je om zelf aan het roer te gaan staan van jouw persoonlijke ontwikkeling. Waar krijg jij energie van? Waar heb je invloed op? Hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? ​
 • ​Jouw persoonlijk leiderschap komt natuurlijk ook ter sprake in een of meerdere coaching-gesprekken.

 

Online Module “Communiceren met Impact”

 • In de online module Communiceren met Impact ga je aan de slag met met communicatie: de eerste indruk, het erkennen van jouw eigen communicatiestijl en het herkennen van de communicatiestijl van anderen.
 • Dit doen wij aan de hand van de gedragsstijlen van DISC en jouw persoonlijke gedragsstijlenanalyse.
 • In de coaching-gesprekken bespreken we dan de resultaten en jouw vervolgstappen.

 

Individuele coaching-gesprekken via Teams

 • Totaal 12 uur via Teams, met in principe 1 gesprek van een uur per week.
 • In deze online gesprekken bespreken we met jou de resultaten uit de online modules en de testen. Afhankelijk van jouw wensen verdelen we de gesprekken over de verschillende onderwerpen.
 • Deze gesprekken kun jezelf inplannen met een van ons via de online tool Calendly

 

DISC-analyse + rapport

 • Met de DISC-analyse krijg je inzicht in jouw persoonlijke gedragsstijl. Hoe beter jij jezelf kent, hoe bewuster jij je bent van het effect van jouw gedrag in contact met anderen. En hoe makkelijker je communiceert met minder energie en meer resultaat.
 • De DISC-analyse geeft je op een eenvoudige manier inzicht in de verschillende gedragsstijlen die jij laat zien. Hiervoor vul je een vragenlijst in en na enkele dagen ontvang je van ons een (digitaal) rapport met jouw gedragsstijlen analyse . Hierbij werken wij met de DISC-analyse van HRM Profielen
 • In een van de coaching-gesprekken bespreken we de analyse en eventueel een plan van aanpak met jou.

 

BUTTONS drijfveren-analyse + rapport

 • Drijfveren geven ons energie: ze vertellen ons wat we het liefste willen, waar we gelukkig van worden, waar we behoefte aan hebben en dus waar we energie van krijgen. Daarom is het belangrijk dat jij je drijfveren kent. Jouw drijfveren maken waarom je doet wat je doet en dat met plezier en succes. 
 • De BUTTONS test is een snelle, eenvoudige manier om achter je drijfveren te komen. Je ‘speelt’ het spel door te kiezen tussen afbeeldingen die je het meest aanspreken. Doordat je dit snel moet doen, kies je op een onbewuste manier en oefen je dus geen rationele invloed uit op je keuze en kom je echt uit bij je drijfveren. Na enkele dagen ontvang je een (digitaal) rapport met jouw drijfveren analyse. Via deze link kun je meer te weten komen over de BUTTONS drijfverenmethode.
 • Deze analyse en eventueel een plan van aanpak bespreken we met jou in een van de coaching-gesprekken.

 

 

online trainingen strategie en persoonlijke ontwikkeling

 

Uiteraard zijn alle online modules in een afzonderlijke en veilige digitale leeromgeving geplaatst. Na aanmelding en betaling krijg je een toegangscode voor de verschillende modules. Hiermee zijn alle theorie, voorbeelden en downloadbare invulformats alleen voor jou toegankelijk. Ook zijn de resultaten van de beide testen alleen voor jou beschikbaar, en gaan we vertrouwelijk om met alles wat in de coaching-gesprekken met jou aan de orde komt.

 

Het resultaat

In 13 weken weet jij waar jouw kracht als ondernemer ligt en heb jij je strategie op orde! Je hebt inzicht gekregen in jouw eigen drijfveren en communicatiestijlen en hebt heldere keuzes gemaakt voor jouw bedrijfsstrategie!

De investering

De investering voor jouw deelname aan de ZZP-Academie is € 1495 excl. BTW.    Dit is inclusief de coaching-gesprekken, de testen en 3 maanden onbeperkt toegang tot de online modules. 

De trainers

De trainers zijn Sonja Jaarsma-Lebbink en Thijs Jaarsma. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van ZZP-ers. Omdat we zelf ZZP-ers zijn kennen we als geen ander de positieve kanten maar ook de uitdagingen ervan.

We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

 

Aanmelden en contact

 

Ik meld me aan voor de ZZP-Academie

 

Wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op via info@jaarsmalebbink.nl of telefonisch 0547-261665